Extra modules - fysionotes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Extra modules


Voordelen:
- Plaatsonafhankelijk gebruik van Fysionotes met alle mogelijkheden van het programma en gelijktijdig met de andere therapeuten van de praktijk. Ideaal voor werken van thuis uit of voor praktijken met 2 adressen (of meer).
- 24 uur op 24 toegankelijk. U hoeft dus zelf geen server te laten open staan opdat de gegevens zouden bereikbaar zijn.

- U kan uw gegevens niet kwijt geraken door een pc-crash.


Optionele module FysioWeb: hiermee verricht u het dagelijkse werk op tablet, smartphone (ook pc, laptop, Apple, Android ):

beheer van agenda, patiënten, voorschriften, documenten, verslagen, klinisch dossier, registerdata, rekeningen, betalingen, ... .

En als u het toelaat, dan kunnen patiënten ook zelf afspraken maken in de online agenda.


Google agenda: automatische synchronisatie met de agenda van Fysionotes. U hoeft enkel een gratis google account aan te maken. Agenda per therapeut mogelijk.

Online Agenda: is standaard inbegrepen in FysioWeb. Nuttig als u patiënten wil toelaten dat ze zelf afspraken kunnen maken.  Patient logt in op website. Mogelijk op pc, tablet en smartphone. Geschikt voor Windows, Apple, Android. FysioWeb is optioneel verkrijgbaar bij FysioCloud. Met FysioCloud kan u alle functionaliteiten gebruiken in cloud. FysioWeb sluit hierbij aan (rechtstreekse opslag in zelfde database, zonder synchronisaties).


2.300 oefeningen visueel voorgesteld met foto's (tekeningen) en video's.  De oefeningen kunnen opgeslagen en gelinkt worden aan de patiënten van Fysionotes. Mogelijk om af te printen, of om door te mailen (inclusief video) naar de patiënt.

Videodemo's

Module netwerk: om in groepspraktijk met meerdere computers gelijk te kunnen werken met dezelfde gegevens van Fysionotes.

Online backup: de gegevens van Fysionotes worden automatisch gecopiëerd naar een beveiligde internetserver (instelbare tijdsplanning). Deze functionaliteit is standaard inbegrepen voor de gebruikers van Fysiocloud.

Logopedie: nomenclatuur, typebrieven, rekeningen, ... . Geïntegreerd in Fysionotes met dezelfde functionaliteiten en gemeenschappelijke gegevens.

Module minifiche: voor behandelingen zonder voorschrift: manuele therapieën, psychologie, ... . Eén zelfde module met alle nodige mogelijkheden.

Revalidatie: nomenclatuur, typebrieven, rekeningen, ... . Geïntegreerd in het kineprogramma met dezelfde functionaliteiten en dezelfde gegevens gemeenschappelijk.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu