Extra modules - fysionotes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Extra modules


Voordelen:
- Plaatsonafhankelijk gebruik van Fysionotes met alle mogelijkheden van het programma en gelijktijdig met de andere therapeuten van de praktijk. Ideaal voor werken van thuis uit of voor praktijken met 2 adressen (of meer).
- 24 uur op 24 toegankelijk. U hoeft dus zelf geen server te laten open staan opdat de gegevens zouden bereikbaar zijn.

- U kan uw gegevens niet kwijt geraken door een pc-crash.


Complete webapplicatie Fysioweb:

- platformonafhankelijk (windows, mac, androïd) en toestelonafhankelijk (pc, laptop, tablet, smartphone)

- geen installlatie nodig: opstart via URL (=webadres)

- U hoeft zelf geen backups te nemen, dit gebeurt automatisch via de webserver

- nieuwe, toekomstgerichte applicatie

- Als u het toelaat, dan kunnen patiënten ook zelf afspraken maken in de online agenda


Google agenda: automatische synchronisatie met de agenda van Fysionotes. U hoeft enkel een gratis google account aan te maken. Agenda per therapeut mogelijk. Indien u opteert voor fysioweb, dan hebt u geen google agenda synchro nodig, omdat deze functie ( en veel meer ) ook voorzien is in fysioweb.

Online Agenda:nuttig als u patiënten wil toelaten dat ze zelf afspraken kunnen maken. Mogelijk met fysioweb.  De nodige controlefuncties zijn voorzien (instelbare schema's, aantal uur voor de afspraak dat toevoeging mogelijk is, ...).

De webapplicatie FysioWEB voorziet optioneel in automatische link op patiëntniveau met het oefenprogramma PhysiTrack

Module netwerk: om in groepspraktijk met meerdere computers in de praktijk gelijk te kunnen werken met dezelfde gegevens van Fysionotes.

Online backup: de gegevens van Fysionotes worden dan automatisch gecopiëerd naar een beveiligde internetserver (instelbare tijdsplanning). Voor gebruikers van cloud/web is deze optie niet nodig, omdat er dan automatische backups worden voorzien.

Module minifiche: voor behandelingen zonder voorschrift: manuele therapieën, psychologie, ... . Eén zelfde module met alle nodige mogelijkheden.

Revalidatie: nomenclatuur, typebrieven, rekeningen, ... . Geïntegreerd in het kineprogramma met dezelfde functionaliteiten en dezelfde gegevens gemeenschappelijk.

Logopedie: nomenclatuur, typebrieven, rekeningen, ... . Geïntegreerd in Fysionotes met dezelfde functionaliteiten en gemeenschappelijke gegevens.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu