Hardware - fysionotes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hardware

Kaartlezer type ACR38: prijs = € 19,-
Voor toevoegen, aanpassen, vervolledigen (o.a. INSZ) van patiëntgegevens. INSZ is nodig voor elektronische communicatie die op basis van dit uniek nummer gebeurt: doorsturen van verslagen bijvoorbeeld of opzoeken van verzekerbaarheid via de servers van MycareNet.

Een matrixprinter  is nodig voor het afdrukken van de rekeningen: dit gebeurt met doorslag en op kettingpapier.
2 interessante modellen:
- OKI Microline ML 1120: € 249,- incl. btw
- Epson LX-350 +II: € 299,- incl. btw
( usb-kabel: € 5,- )
Installatie ter plaatse is mogelijk of wij sturen u de printer op en bieden dan hulp aan op afstand voor verdere installatie

Hardware-vereisten:


Het standaard programma fysionotes:
- ideaal: windows 10, 8.1, 8.0 of 7 op pc met processor Intel core i series (i3, i5, i7), 4gb ramgeheugen, harddisk 240gb of groter (de meeste zijn groter, maar de nieuwere, snellere types SSD zijn er met 240gb)
- XP wordt door Microsoft opgegeven. Het wordt niet meer bijgewerkt en is vatbaar voor onveiligheden (spyware, virus, ...). Fysionotes functioneert ook niet meer op XP.

- Vista raden we af: kan problemen geven met meerdere externe toepassingen (scannen, eid-lezer, ...) en services zoals ehealth.

- ook mogelijk op Apple met Parallels en Windows. Nota: zonder parallels en windows zou ook WINE als virtuele omgeving kunnen (virtuele box): dit is en blijft een virtuele omgeving en geeft vaak problemen. Daarom distanciëren wij ons van Wine.


FysioWeb (voor uw dagelijks werk: beheer van agenda, patiënten, voorschriften, documenten, verslagen, klinische gegevens, registerdata)

- platformonafhankelijk: mogelijk met windows, mac, androïd

- geschikt voor windows-pc, Apple, tablet (ook i-Pad), smartphone (ook i-phone)


Prijsinfo: u kan ons steeds prijsofferte aanvragen. Prijzen en artikels evolueren snel en regelmatig zijn er interessante promoties.

Degelijke merken voor notebooks:  Acer, Asus, HP, Lenovo, Toshiba. Garantie: 2 jaar.
Mits een bepaalde meerkost kan de garantie vaak verlengd worden tot 3 jaar en er zijn ook contracten mogelijk waarbij een vervangtoestel en vlotte depannage gegarandeerd worden. Info : op onze hardware-website www.hvhsystems.be of contacteer ons telefonisch of per mail.

- Backups: op usb-stick of externe harddisk

  • usb-stick: 8gb € 9,-  ;  16gb € 11,- ;  32gb € 15,-  ; 64gb € 25,-
  • externe harddisk:  1TB € 79,-  ;  500gb € 65,-


- Online backup: optionele module die backups volledig automatisch volgens ingestelde tijdsplanning doorstuurt naar beveiligde cloudserver.

Scannen van voorschriften en andere documenten met automatische opslag in Fysionotes. De scans worden automatisch gelinkt aan de patiënt en aan de voorschriftfiche.
Brother multifunctionele toestellen: printer, scanner, copiër (kost minder dan een afzonderlijke scanner):
DCP-J4120DW: € 139,- (A3)

DCP-J652W: € 119,- (A4)

MFC-J480DW: € 129,- (A4)

MFC-J5330DW: € 189,- (A3)

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu