Hardware - fysionotes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hardware

Kaartlezer type ACR38: prijs = € 19,-
Voor toevoegen, aanpassen, vervolledigen (o.a. INSZ) van patiëntgegevens. INSZ is nodig voor elektronische communicatie die op basis van dit uniek nummer gebeurt: doorsturen van verslagen bijvoorbeeld of opzoeken van verzekerbaarheid via de servers van MycareNet.

Een matrixprinter  is nodig voor het afdrukken van de rekeningen: dit gebeurt met doorslag en op kettingpapier.
Epson LX-350 +II: € 279,- excl. btw ( usb-kabel: € 5,- ), inclusief installatie: wij nemen de printer op voorhand uit de doos, stellen die in voor goed gebruik met kettingpapier en sturen die dan op.

Zodra de printer bij de klant is, werken we verder af via Teamviewer, met de nodige uitleg voor goed gebruik er bij.


Installatie ter plaatse is mogelijk met meerkost.


Voor printers die bij ons zijn aangekocht is de installatie en uitleg (dus de service) inbegrepen in de aankoopprijs;

voor printers die elders zijn aangekocht is installatie en uitleg met een meerkost van € 39,- excl. btw


- Oudere modellen, met parallelle aansluiting, ondersteunen wij niet meer (parrallel naar usb adapterkabels functioneren bijna nooit met windows 10)

- Epson LQ printers zijn niet nodig: LQ = letterquality, wat voor snelle afdruk van kettingformulieren dan beter in draft wordt gezet, zodat afdruk gebeurt zoals een LX printer.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor printers die elders zijn aangekocht en problemen opleveren, zoals mogelijkheid tot juist instellen van marges.


U kan ook op voorhand contact met ons opnemen.


Hardware-vereisten:


Het standaard windows-programma fysionotes:
- windows 10 op pc met processor Intel core i  i5, i7 of vergelijke processor AMD ; 8gb ramgeheugen ; SSD harddisk 256gb of groter
- wij ondersteunen geen virtuele operating systemen, zoals Parallels, op Apple meer. Zodra er een update van Parallels of van Mac OS gebeurt, kan dit systeem problemen geven.


FysioWeb:

- platformonafhankelijk: mogelijk met windows, mac, androïd

- geschikt voor windows-pc, Apple, tablet (ook i-Pad), smartphone (ook i-phone)


Prijsinfo: u kan ons steeds prijsofferte aanvragen. Prijzen en artikels evolueren snel en regelmatig zijn er interessante promoties.

Degelijke merken voor notebooks:  Acer, Asus, HP, Lenovo, Dell. Garantie: 2 jaar.
Mits een bepaalde meerkost kan de garantie vaak verlengd worden tot 3 jaar en er zijn ook contracten mogelijk waarbij een vervangtoestel en vlotte depannage gegarandeerd worden. Info : op onze hardware-website www.hvhsystems.be of contacteer ons telefonisch of per mail.

- Maken van dagelijkse backups, standaard voorzien in fysionotes: op usb-stick of externe harddisk

  • prijzen en capaciteiten wijzigen snel. Informeer bij onze hardware-afdeling.


- Online backup: optionele module die backups volledig automatisch volgens ingestelde tijdsplanning doorstuurt naar beveiligde cloudserver.

Scannen van voorschriften en andere documenten met automatische opslag in Fysionotes. De scans worden automatisch gelinkt aan de patiënt en aan de voorschriftfiche.
Wij bieden vooral Brother hierbij aan.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu