Privacy-verklaring - fysionotes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Privacy-verklaring

De Fysionotes-website van HVH Systems bvba wordt ontworpen en onderhouden door HVH Systems bvba.

Omdat de privacy van personen belangrijk is, stelt HVH Systems bvba het maximale in het werk om binnen het kader van haar activiteiten de contactpersonen te beschermen.

Op de Fysionotes-website worden geen persoonsgegevens op permanente wijze verzameld.  Het voorziene contactformulier, waarbij iemand adresgegevens, telefoon en een tekst kan  ingeven, resulteert in het versturen van een mail naar HVH Systems bvba. De mails worden in de zaak beschermd  bijgehouden zolang nodig is en deze worden daarna permanent geschrapt. Op de website zelf worden geen persoonsgegevens op regelmatige basis bewaard.

De website is ssl beveiligd (over https://).

Als ondanks de maximale maatregelen ter bescherming van de privacy er toch een inbreuk zou mogelijk zijn die veroorzaakt wordt via de Fysionotes-website, dan zal HVH Systems bvba dit melden aan de privacy commissie, zodra HVH Systems bvba op de hoogte is van de inbreuk.

Zeer tijdelijk kan de toegang van een persoon gelogd worden door middel van het IP-adres. HVH Systems bvba zal van deze informatie enkel gebruik maken in functie van eventuele nodige controles in verband met beveiliging tegen inbreuken. Zelf houdt HVH Systems bvba zich aan de regels om niet onnodig deze informatie te gaan gebruiken of misbruiken.

HVH Systems bvba verwacht van iedere bezoeker, van ieder contactpersoon dat hij/zij zich eveneens aan de privacy-regels houdt.
Als er vragen of opmerkingen zijn die ons aanbelangen, dan kan contact met HVH Systems bvba worden genomen.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu